Hoppa till huvudinnehåll

Rådgivning

– vi har tid för dig och ditt företagande. Vi värnar om den åländska entreprenörsandan. Våra kunder är åländska kunder som bedriver sin verksamhet på Åland. Det handlar om allt från hantverkare till Ålands största företag.
Alandsbanken foretag alandica personal

På Ålandsbanken Företag har vi under lång tid byggt relationer med företagare runt om på Åland och genom våra kunder skapat en bred erfarenhet och kundkännedom. Vi fördjupar oss gärna i just dig och dina affärsmöjligheter och på så vis kan vi anpassa vårt erbjudande och service enligt ditt behov. Vi har ett gemensamt intresse i att skapa förutsättningar för ett levande Åland med företagaren i fokus. Som kund hos Ålandsbanken Företag kan du få maximal nytta av vår erfarenhet och vårt breda kontaktnät inom det åländska näringslivet.

Förutom vår personliga rådgivning får du som företagare också tillgång till ett heltäckande produkt- och tjänsteutbud för ditt företag: företagskonto, företagskort, bankförbindelseprogrammet BusinessNet och kreditlösningar.

Vi ser framemot att du bokar in ett besök hos oss på Ålandsbanken Företag.

Vårt team

Ålandsbanken Företag

Peter Winberg
avdelningschef, tfn 018 291 201

Rasmus Karlsson
finansieringsdirektör, tfn 018 291 426

Mika Niskala
finansieringsdirektör, tfn 018 291 601

Linda Rosendal
finansieringschef, tfn 018 291 650

Erika Ahlqvist
finansieringschef, tfn 018 291 679

Fredrik Björklund
finansieringschef, tfn 018 291 641

Bianca Johans
företagsrådgivare, tfn 018 291 214

Corporate Banking

Johnny Rosenholm
avdelningschef, tfn 018 291 994

Matti Mervineva
finansieringsdirektör, tfn 018 291 630

Juridisk rådgivning

Som Business Banking-kund har du tillgång till två timmar årlig juridisk rådgivning för företag gällande diskussion avseende företagsform, aktieägaravtal, aktieemissioner, generationsväxling eller liknande bolagsrättsliga frågor. Även du som inte är Business Banking-kund har möjlighet att träffa våra jurister och få hjälp med dina ärenden, då till bankens ordinarie prislista.