Hoppa till huvudinnehåll

Ålandsbanken är en aktiv kapitalförvaltare med ett omsorgsfullt genomarbetat och heltäckande erbjudande för sparande i aktier, räntebärande värdepapper och fastigheter.

Ålandsbanken

Marknadsutblick

Det är viktigt att du som kund känner dig trygg och har förståelse för vår förvaltning. Det ska klart framgå hur vi tänker. Därför publicerar vi en gång i månaden det vi kallar Marknadsutblicken. Där kan du läsa om Ålandsbankens analyser och slutsatser om aktier och räntor och vad som händer i våra kunders portföljer och fonder.

Läs vår marknadsutblick här

Sparkalkylator

Testa vår sparkalkylator för att se hur dina besparingar skulle kunna växa

Hur mycket startkapital har du idag? Vad är ditt sparmål och hur mycket kan du tänka dig att spara per månad? Hurdan avkastning förväntar du dig?

Testa vår sparkalkylator här

Modellportföljer

Diskretionär portföljförvaltning i Ålandsbanken

Inom Ålandsbanken erbjuder vi tjänsten diskretionär portföljförvaltning, vilket innebär att vi tar hand om förvaltningen åt dig. Vi erbjuder modellportföljer med aktie- och ränteplaceringar, kompletterat med alternativa investeringar.

Läs mer om modellportföljer

Aktiesparkonto

Vill du ha ett alternativ till långsiktigt sparande och är intresserad av aktier?

Välkommen att öppna ett aktiesparkonto i Ålandsbanken. Hos oss kan du även koppla diskretionär förvaltning till ditt aktiesparkonto och låta oss ta hand om förvaltningen.

Läs mera om aktiesparkontot