Hoppa till huvudinnehåll

Vi finns på Åland, i Finland och Sverige; från Malmö i söder till Uleåborg i norr. Huvudkontoret och en stor del av våra stabs- och koncernfunktioner hittar du i Mariehamn på Åland, i hjärtat av Östersjön.

Hållbarhet i Ålandsbanken

Ålandsbanken ska vara den självklara värdeskapande banken för ambitiösa personer och företag som värderar relationer. Vi eftersträvar att vår verksamhet ska drivas långsiktigt hållbart såväl finansiellt som socialt och miljömässigt. Detta ställer krav på att vi är medvetna om hur vår verksamhet och vårt sätt att bedriva vår verksamhet påverkar den enskilda människan, samhället och jorden, nu och i framtiden.

Läs mer om hållbarhet i Ålandsbanken

För investerare

Vi går vår egen väg

På våra Investerarsidor hittar du årsredovisningar och kvartalsrapporter samt övrig finansiell information och publikationer. Vi presenterar vår styrelse och ledningsgrupp samt styrelsens kommittéer. Här finns också data om Ålandsbanken-aktien och ytterligare information för aktieägare, analytiker och investerare av eget kapital och skulder.

Läs mer om för investerare

Karriär

Vill du vara med i vårt vinnarteam?

Ålandsbanken är en utmanare i bankvärlden och vi väcker uppmärksamhet för vårt vinnande sätt att bygga kundrelationer. Vi levererar storbankens tjänsteurval med den lilla bankens känsla och förnuft och här finns en bredd av karriärmöjligheter för dig.

Läs mer om att arbeta på Ålandsbanken