Ålandsbanken Företagstjänster

Av entreprenörer för entreprenörer

Bekanta dig med våra tjänster

Varje kund är unik

Vår syn på företagande är enkel. Det som skapar värde ska få ta tid och det som bara måste flyta på ska vara enkelt. Du som företagare ska kunna fokusera på din verksamhet och dina kunder. Vi som bank ska arbeta för att det blir verklighet. Därför är det viktigt för oss att bistå när företag startas, växer och säljs. Vår övertygelse är att ambitiösa människor gör skillnad, att framgångsrika företag bidrar till ett levande samhälle och att den marknad vi arbetar på i morgon skapas av de kunder vi arbetar med i dag. Oavsett om det avser att sköta företagets dagliga bankärenden, finansiering eller bolagsjuridik så står vi vid våra kunders sida.

Välkommen till Ålandsbankens företagsenheter!

Peter Winberg
Chef, Företag

Johnny Rosenholm
Chef, Corporate Banking

Riktig rådgivning

Vi har samlat det ditt företag behöver för en enklare vardag

Det som skiljer oss från andra är inget vi pratar om, det är något vi gör. Vår ambition är att hjälpa dig och ditt företag i alla skeden. För att kunna leverera våra företagstjänster till dig tillhandahåller vi ett team med medarbetare från Finansiering, Juridik, Förmögenhetsförvaltning samt Personlig Service & Banking

Kolla in vårt team

KYC - Kunduppgifter Juridisk Person

Som en del av vår kundkännedomsprocess behöver vi regelbundet uppdatera våra kunduppgifter. För att göra processen så smidig som möjligt för våra kunder har vi tagit i bruk ett digitalt formulär där du som företagsrepresentant enkelt kan uppdatera uppgifterna. Gå igenom alla steg i formuläret nedan och skriv under digitalt med dina bankkoder i Ålandsbanken eller en annan bank. Banken har enligt lagkrav en skyldighet att uppdatera denna information. Vid frågor är du välkommen att kontakta ditt närmaste kontor.

alandsbanken.ax/kyc