Hoppa till huvudinnehåll

Hej Företagare!

Funderar du på att bli företagare eller har du en affärsidé som du vill komma vidare med? Eller är du företagare och vill expandera och utveckla din verksamhet? Kontakta då oss på Ålandsbanken Företag. Vi har tid för dig och ditt företagande!

Redo att uppleva en annan typ av bank?

Vår värdegrund

Vår syn på företagande är enkel. Det som skapar värde ska få ta tid och det som bara måste flyta på ska vara enkelt. Du som företagare ska kunna fokusera på din verksamhet och dina kunder. Vi som bank ska arbeta för att det blir verklighet. Därför är det viktigt för oss att bistå när företag startas, växer och säljs genom att vara en pålitlig partner genom alla skeden i företagets resa. Vår övertygelse är att ambitiösa människor gör skillnad, att framgångsrika företag bidrar till ett levande samhälle och att vår gemensamma framtid skapas av de kunder vi arbetar med i dag.

Oavsett om det avser att sköta företagets dagliga bankärenden, finansiering eller bolagsjuridik så står vi vid våra kunders sida.

Peter Winberg
Chef, Ålandsbanken Företag

Johnny Rosenholm
Chef, Corporate Banking

Kontakta oss

Som kund hos Ålandsbanken Företag kan du få maximal nytta av vår erfarenhet och vårt breda kontaktnät inom det åländska näringslivet.