Hoppa till huvudinnehåll

Hej företagare, Går du omkring och funderar på stigande räntor och ökande driftskostnader i din verksamhet. Eller ser du kanske nya affärsmöjligheter. Kontakta då oss på Ålandsbanken Företag.

Redo att uppleva en annan typ av bank?

Vår värdegrund

Vår syn på företagande är enkel. Det som skapar värde ska få ta tid och det som bara måste flyta på ska vara enkelt. Du som företagare ska kunna fokusera på din verksamhet och dina kunder. Vi som bank ska arbeta för att det blir verklighet. Därför är det viktigt för oss att bistå när företag startas, växer och säljs genom att vara en pålitlig partner genom alla skeden i företagets resa. Vår övertygelse är att ambitiösa människor gör skillnad, att framgångsrika företag bidrar till ett levande samhälle och att vår gemensamma framtid skapas av de kunder vi arbetar med i dag.

Oavsett om det avser att sköta företagets dagliga bankärenden, finansiering eller bolagsjuridik så står vi vid våra kunders sida.

Peter Winberg
Chef, Ålandsbanken Företag

Johnny Rosenholm
Chef, Corporate Banking

Vi har samlat det ditt företag behöver för en enklare vardag

Personlig rådgivning

Det som skiljer oss från andra är inget vi pratar om, det är något vi gör. Vår ambition är att hjälpa dig och ditt företag i alla skeden. För att kunna leverera våra företagstjänster till dig tillhandahåller vi ett team med medarbetare från Finansiering, Juridik, Förmögenhetsförvaltning samt Personlig Service & Banking.

Välkommen till Ålandsbankens företagsenheter!

KYC - Kunduppgifter Juridisk Person

Som en del av vår kundkännedomsprocess behöver vi regelbundet uppdatera våra kunders uppgifter. För att göra processen så smidig som möjligt har vi tagit i bruk ett digitalt formulär där du som företagsrepresentant enkelt kan uppdatera uppgifterna. Gå igenom alla steg i formuläret nedan och skriv under digitalt med dina bankkoder i Ålandsbanken eller en annan bank. Banken har enligt lagkrav en skyldighet att uppdatera denna information. Vid frågor är du välkommen att kontakta ditt närmaste kontor.

KYC - Kunduppgifter Juridisk Person

Vi går vår egen väg

Som kund hos Ålandsbanken Företag kan du få maximal nytta av vår erfarenhet och vårt breda kontaktnät inom det åländska näringslivet.