Hoppa till huvudinnehåll

Dina Premiumförsäkringar

Ditt Premium Bankingkort innehåller ett omfattande kortförsäkringspaket för trygghet både hemma och på resor. Förutom omfattande försäkringar som ingår i ditt kort får du tillgång till ett brett utbud tjänster för ett tryggare och bekvämare liv.
Employer branding alandsbanken kontor alandsbanking

Reseförsäkring

En omfattande reseförsäkring som gäller vid olyckor och sjukdomar året om och överallt i världen. Du behöver inte ens betala resan med kortet för att försäkringen ska gälla. Försäkrade är – förutom du själv – medresande maka/make/sambo samt barn, barnbarn, styv-, adoptiv- och fosterbarn under 23 år som bor stadigvarande i samma hushåll som kortinnehavaren. Reseförsäkringen är i kraft tills du fyller 80 år.

Läs mer om reseförsäkring

Köpskyddsförsäkring

Köpskyddsförsäkringen ersätter skador eller defekter på en vara som betalats med kortet i något av de nordiska länderna. Försäkringen gäller till exempel vitvaror, hemelektronik, möbler och mobiltelefoner.

Läs mer om köpskyddsförsäkring

Prisskyddsförsäkring

Prisskyddsförsäkringen ersätter skillnaden i pris mellan en vara som betalats med kortet i Finland och samma vara som inom 30 dagar från köpet inom landet säljs till ett lägre pris. Det lägre priset ska vara till allmänt utbud och tillgängligt för alla.

Läs mer om prisskyddsförsäkring

Identitetsstöldförsäkring

Identitetsstöldförsäkringen täcker bland annat juridiska kostnader, inkomstbortfall, betalningskrav och diverse utgifter som uppstår om någon olovligt använder ditt namn och personbeteckning för att öppna kredit- eller bankkonton.

Läs mer om identitetsstöldförsäkring

Hole-in-one-försäkring

Fira framgången på golfbanan med spelkamraterna för upp till 500 euro. Gäller även på hemmaplan.

Här hittar du både fullständiga försäkringsvillkor och skadeblanketter

Kortförsäkringarna beviljas av Zurich Insurance plc, Finland branch, Södra Esplanaden 22 A, 00130 Helsingfors. Observera att kortförsäkringarna upphör att gälla om ditt kortavtal upphör.