Ålandsbanken Private Banking

På en marknad där många pratar om personlig service och skräddarsydda lösningar så agerar vi i stället. Vi lyssnar innan vi talar, vi frågar innan vi svarar och vi söker uppriktigt lösningar som passar just för dig.

Bekanta dig med våra tjänster

Vi går vår egen väg

Att tänka bortom det traditionella

Hur ser din situation ut idag? Vilka är dina behov, dina ambitioner och drömmar? En korrekt analys av din nutid är en förutsättning för samsyn kring vägen till framtida mål. Det är en viktig del i vår arbetsmetod, så är även hårt arbete, lokal erfarenhet och förmågan att finna nya vägar.

Vi sammanfattar Ålandsbankens synsätt med att vi går vår egen väg. Genom att tänka bortom den traditionella bankvärlden skapar vi förutsättningar för en ambitiös leverans som hjälper dig på lång sikt.

Välkommen till Ålandsbanken Private Banking.

Henrik Fagerholm
Chef Ålandsbanken Private Banking Åland

Bli Private Banking-kund hos oss
 • Finansiell Struktur

  Finansiell Struktur

  Vår syn på Finansiell Struktur är sprungen ur vår historia och vår grundläggande inställning till dynamiken och flexibiliteten i entreprenörskap.

  Läs mer om Finansiell Struktur
 • Förmögenhets­förvaltning

  Förmögenhets­förvaltning

  Behov varierar, både mellan personer och över tid. Därför har du som kund en egen förmögenhetsförvaltare och en strategi anpassad till din situation.

  Vår förmögenhetsförvaltning

Tjänster för att underlätta vardagen

 • Trygg

  Trygg

  Trygghet var du än är

  Genom Ålandsbanken Private Banking får du trygghetstjänster både hemma och på resan.

  Läs mer om Trygg
 • Private Health

  Private Health

  Personlig hälsovård

  Ålandsbankens Private Banking-kunder erbjuds ett exklusivt hälsoundersökningspaket till rabatterat pris hos Medimar. Paketet innehåller hälsokontroll och uppföljningsbesök samt tillgång till mångsidiga specialister och fysioterapeuter på Åland.

  Läs mer om Private Health
 • Internetkontoret Private Banking

  Internetkontoret Private Banking

  Utöka dina möjligheter på Internetkontoret

  Via Internetkontoret kan du kommunicera direkt med din egen Private Banker tryggt och säkert. Du ser de meddelanden som du har skickat och du kan svara på meddelanden från din Private Banker. Utöver Internetkontoret har du så klart också tillgång till Mobilbanken som app till iPhone och Android.

  Läs mer om Internetkontoret Private Banking
 • Livsstil

  Livsstil

  ​Du kan berika din vardag, semester eller arbetsresa med livsstilstjänsterna.

  Vi vill att du som vår Private Banking-kund ska ha det bästa också när du är ute och reser eller när du annars vill ha lite guldkant på tillvaron. Ålandsbanken Private Banking Livsstil ger dig det.

  Läs mer om Livsstil