Hoppa till huvudinnehåll

Ålandsbanken Private Banking Gold

Ditt Private Banking Gold-kort innehåller såväl omfattande försäkringar som mångsidiga Livsstil- och Tryggtjänster, allt för att underlätta din vardag och ge dig extra guldkant på tillvaron.
aab-health

Ditt Private Banking-kort är ett Östersjökort - en kombination av smidiga betalningar, exklusiva tjänster och att agera för en viktig sak. Läs mer om kortet här.

Ditt Private Banking Gold-kort ger dig ett brett försäkringsskydd

  • En omfattande reseförsäkring som gäller vid olyckor och sjukdomar både under inrikes- och utrikesresor. Du behöver inte ens betala resan med kortet för att försäkringen ska gälla. Försäkrade är – förutom du själv – medresande maka/make/sambo samt barn, barnbarn, styv-, adoptiv- och fosterbarn under 23 år.

  • En identitetsstöldsförsäkring som täcker bland annat juridiska kostnader, inkomstbortfall, betalningskrav och diverse utgifter som uppstår om någon olovligt använder ditt namn och personbeteckning för att öppna kredit- eller bankkonton.

  • En prisskyddsförsäkring som ersätter skillnaden i pris mellan en vara som betalats med kortet i Finland och samma vara som inom 30 dagar från köpet inom landet säljs till ett lägre pris. Det lägre priset ska vara till allmänt utbud och tillgängligt för alla.

  • En köpskyddsförsäkring som ersätter skador eller defekter på en vara som betalats med kortet i något av de nordiska länderna. Försäkringen gäller till exempel vitvaror, hemelektronik, möbler och mobiltelefoner.

  • En Hole-in-One-försäkring som ger dig möjlighet att fira med spelkamraterna för upp till 500 euro. Spelavgiften behöver inte vara betald med kortet. Gäller även på hemmaplan.

Läs mer om kortförsäkringsvillkor

Kortförsäkringarna beviljas av Zurich Insurance plc, Finland branch.