Hoppa till huvudinnehåll

Premium Livsstil

Gör livet enklare
premium-livsstil 2

Har du svårt att få tiden att räcka till? Med tjänsten Concierge Service får du förstklassig hjälp både i vardagen och på resor. Vare sig det handlar om att få tag på konsert- eller teaterbiljetter, få förslag på spännande aktiviteter på ditt resmål eller skicka blommor till svärmor så kan du vända dig till Concierge Service. Vi hjälper till med allt - från det lilla till det stora.

Concierge Service

Vill du boka bord på den populära restaurangen eller få tag på teaterbiljetter snabbt och smidigt? Concierge Service hjälper dig med allt från biljettbokningar till semesterplanering - vi står till tjänst så att du får ut det mesta och det bästa av din lediga tid.

Tjänsten erbjuds i samarbete med Tenerity Ab.

Öppettider för Concierge Service

Öppettiderna till bokning per telefon är: vardagar kl. 10.00 - 18.00 service på svenska, kl. 18.00 - 22.00 service på skandinaviskt språk/engelska. Lördagar kl. 10.00 - 18.00 service på skandinaviskt språk/engelska. Tfn: +358 (0)201 443 240, välj tonval 3.

Servicen är avgiftsfri, men avgifter och kostnader för biljetter och andra leveranser debiteras ditt Premiumkort. Ring eller skicka ett meddelande till Concierge Service. De besvarar dig per e-post eller telefon, enligt önskemål.

Med Premium Banking får du också:

  • inbjudningar till olika evenemang med intressanta teman

  • förmåner och rabatter via våra samarbetspartner

  • rabatterade priser på hyrbilar runtom i världen.