Hoppa till huvudinnehåll
20 mar 2020
Pressmeddelanden

Ålandsbanken stänger kontoret i Strandnäs

Ålandsbanken Abp
Pressmeddelande
20.3.2020 kl. 11.00

Ålandsbanken stänger kontoret i Strandnäs

Ålandsbanken stänger kontoret i Strandnäs torsdagen den 26 mars 2020. Orsaken till stängningen är att efterfrågan på traditionella banktjänster minskat med ca 10 procent per år under många år och nu på senare år i ökande takt. Personalen kommer att fortsätta på Citykontoret i Mariehamn och vid vårt kontor i Godby. Stängningen medför inga personalneddragningar. I och med stängningen kommer Citykontoret att utvecklas för att möjliggöra en mer mångsidig och personlig service.

”Vi samlar nu personalen på våra två kontor i centrala Mariehamn och i Godby där vi långsiktigt kommer att vara kvar. Våra kunder kan fortsättningsvis välja att utföra betalningar över disk, lämna betalningstjänstuppdrag, göra valutaväxlingar, insättningar och uttag av kontanter samt lyfta lån och göra placeringar. Som företagare kan du också lämna in dina dagskassor vid våra kontor”, säger Mikael Mörn, direktör för affärsområde Åland på Ålandsbanken.

Ålandsbanken har haft kontor i Strandnäs sedan 1962. Efter stängningen har Ålandsbanken två kontor och två ombudslösningar med Åland Post på Åland.

Ytterligare information ges av: Mikael Mörn, direktör, Affärsområde Åland, tfn +358 40 769 2894