Hoppa till huvudinnehåll
16 nov 2021
Pressmeddelanden

Ålandsbanken utsedd till Finlands bästa Private Banking-aktör

Privatebanking prospera vatten bro

Ålandsbanken Abp
Pressmeddelande
16.11.2021

Ålandsbanken utsedd till Finlands bästa Private Banking-aktör

Ålandsbanken är Finlands bästa Private Banking-aktör. Utnämningen får Ålandsbanken i Kantar Prosperas undersökning Private Banking 2021 Finland, publicerad den 16 november. I undersökningen sticker Ålandsbanken ut i kategorierna kundnöjdhet, personlig service och i utbudet av ansvarsfulla investeringsprodukter.

Ålandsbanken värdesätter goda kundrelationer, undersökningen visar att Ålandsbankens kunder i betydligt högre grad rekommenderar sin bank till bekanta än vad konkurrenternas kunder gör. Att förvalta en förmögenhet på bästa möjliga sätt kräver en helhetssyn och en djup förståelse för kundens situation, vilket ligger som grund för Ålandsbankens långa kundrelationer.

”På Ålandsbanken arbetar vi varje dag för att ge den bästa servicen och tillgängligheten. Vi tycker att det är mycket glädjande att våra kunder bekräftar att vi har lyckats i vår ambition”, säger Mikael Mörn, direktör, Ålandsbanken affärsområde Åland.

Ålandsbanken har utökat sitt placeringsutbud bland annat med lanseringen av Finlands första specialplaceringsfond som investerar i vindkraft samt en fond som investerar i nordiska småbolag.

”Vi fortsätter att satsa på investeringsprodukter anpassade till våra kunders efterfrågan och behov, det är glädjande att vi i kundundersökningen får bekräftat att vi gör rätt saker ”, berättar Henrik Fagerholm, chef för Private Banking Åland.

Tilläggsuppgifter:

Henrik Fagerholm, avdelningschef Private Banking Åland
Tel + 358405739304

Mikael Mörn, direktör affärsområde Åland
Tel +358407692894